torsdag 26. juni 2008

Skammen av Bergljot Habæk Haff

Skammen av Bergjlot Habæk Haff er den første boka vi skal lese sammen.

Eg foreslår at vi setter torsdag om 3 uker, det vil seie 18. juli, som frist for å ha lese boka og uttrekking av ny.
Eller skal vi ha lenger tid?

Neste gong er det Wims sin tur til å peike ut uttrekkar.

Også kan vi bruke denne bloggen til å diskutere boka, men det er greit å ikkje avsløre slutten før alle har lese boka, tenker eg.

19 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg trodde jeg hadde denne boken i bokhylla, men det hadde jeg ikke. Det må ha blitt med tanken en gang i tiden. Gleder meg til å lese den. Uvant å lese en bok valgt av andre, men spennende :)
Jeg er uansett ikke hjemme om 3-4 uker når neste bok skal velges, så hva som er greit ang. tid på boken, får andre her ta stilling til.

halaisa sa...

3-4 uker må vel være greit når det gjelder tid. Jeg har allerede funnet frem boken fra bokhyllen og ser fra notatene inni boken at jeg har lest den i 1998. Selv om jeg ikke husker hva den handler om nå gleder jeg meg til å lese den igjen. Det er svært skjelden jeg leser bøker flere ganger

Elisabeth sa...

Denne har jeg ikke lest, og har den ikke heller, men komme tli å kjøpe den på bytur i dag! Dette blir morsomt!

Bai sa...

Eg skal gå å kjøpe boka nå snart. Eg har lenge hatt lyst til å lese denne boka, men aldri kome så langt. Godt tenkt av den som sette boka på lista - eg gleder meg til å begynne på henne.

Fjellrosa sa...

Da er den bestilt fra Capris! 3-4 uker høres veldig greit ut for meg:-)) OG ikke hinte til hendelsene før fristen er ute da:-)) Gleder meg masse!

Eva sa...

Denne har jeg hatt lyst til å lese en stund. Hentet den på bibloteket istad. :D

Anonym sa...

Reserverte boka på biblioteket via internett i stad. Og de hadde den inne :-) Så den ligger klar til avhenting. Skal prøve å få hentet den i dag. Synes 3 uker er ok tidsrom på sommeren, har jo litt ekstra tid til å lese da. Har tidligere lest Heksen av Bergljot Hobæk Haff ifm et særemneprosjekt på videregående. Husker jeg likte måten hennes å skrive på. Gleder meg til å ta fatt på boka.

Kristin sa...

Denne leser jeg med glede en gang til! Flott start på lesesirkelen :-)

Anonym sa...

Da har jeg vert på bokshopping, å nå er det bare å sette seg godt til rette i sofaen.
Synes 18 juli høres ut som en grei dato.

Anonym sa...

Jeg har kjøpt meg bok i dag :-)

Anonym sa...

jeg har vært på biblioteket og lånt lydbokvarianten med kassetter. gudsjelov at jeg ikke hadde kastet den gamle kassettspilleren min:-) måtte lete litt da, men fant den

Anonym sa...

Da har jeg også vært på bibliotekraid i ettermiddag!

amylin sa...

Jeg har startet å lese. Er det forresten for seint å få med Gifttreet av Elisabeth Kingsolver?

Eva sa...

Ferdig! :)

Elisabeth sa...

Jeg er også ferdig!

Elisabeth sa...

Heter forresten Strikkeeli inne på Hobbyforum!

Anonym sa...

Jeg holder på å lese boken, men reiser på ferie og blir vekke i til 11august(uten internettforbindelse)Så nå vet dere hvorfor jeg ikke har noe komentar på denne boken.

Anonym sa...

Jeg er kommet godt igang med lesingen og syns det er spennende og utfordrende å lese en bok jeg overhodet ikke vet noe om på forhånd. Har aldri hverken hørt noe om eller lest noe av denne forfatteren før, så dette blir nybråttsarbeid på flere måter :-)

Anonym sa...

da var min bok endelig på vei fra bokklubben :P